maandag 28 januari 2013

Fantastisch!

Hallo allemaal,

Wij zijn nog steeds aan het bekomen van ons startmoment van gisteren... Het was echt fantastisch! We hebben ongeveer 50 leden kunnen maken en onze activiteiten geraken heel goed opgevuld.

We willen jullie heel graag van harte bedanken om zo talrijk op te dagen.. Er waren oma's, moeders en dochters.. Er waren nog heel wat vragen, er waren suggesties en leuke ideeën. We willen jullie daarom aansporen om jullie ideetjes en gedachten te blijven doorgeven.

We willen hierbij ook onze helpers bedanken, want zonder hen was het niet zo goed verlopen natuurlijk! Dus: bedankt Bart, Tessy, Dirk, Diane, Willy, Daniel, Lindsy en onze standhouders. Het was reuzegezellig! Bedankt ook aan Marjolein, die ons vanaf nu wat vaker zal vergezellen om de activiteiten praktisch te ondersteunen! We danken ten slotte ook nog Chris van Femma, en Bieke die helaas geveld was door de griep maar ons wel gesteund heeft!

Wij gaan ons nu klaarmaken om de eerste activiteiten in goede banen te leiden!


ps: lid worden kan nog steeds, en inschrijven voor activiteiten ook =)

3 opmerkingen:

  1. Eveneens geveld van deze kant dus ik moest jammer genoeg mijn kat sturen. Blij te lezen dat die kat 50-koppig was!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn god, zat hier met ne rode kop als ik uw bedankje las, maar bon, het was met plezier gedaan natuurlijk! We zullen er daar eens een lap op geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ondertussen zijn we zelfs met 58! Echt te gek! =)

    BeantwoordenVerwijderen